Nieuws

Montegrappa komt met ‘configurator’

Klaar om je perfecte pen te ontwerpen? Bezoek de Montegrappa-configurator en begin uw aanpassingsreis.

De intuïtieve interface begeleidt u bij elke stap. Maak het echt uniek met aangepaste gravures, monogrammen en emblemen. U kunt zelfs een persoonlijk bericht toevoegen om een speciale gelegenheid te herdenken. Bovendien staat het team van experts altijd klaar om u te helpen met vragen of speciale verzoeken.

Beurzen bijna voorbij

Het is zo goed als over met de vakbeurzen in Nederland voor zover er schrijfwaren worden aangeboden, weet Google te melden . Natuurlijk zijn er nog manifestaties zoals Trendz in Gorkum en nog een paar en doet de Hema nog iets, maar de gouden tijden van beurzen zoals de Kantoor inkoopdagen in De Jaarbeurs te Utrecht en Insights-X in Duitsland hebben hun tijd gehad (in het blad KBM).

Grote jongen legt het loodje

Volgens PropertyNL, vooral handel in gebouwen, is Staples, een lang niet onbelangrijke pennenleverancier failliet verklaard, dat zegt men tenminste op zijn website. Eerder nam Staples een deel van het eveneens ter ziele geraakte Office Center over.

De duurste vulpen ter wereld

Google weet te melden dat de duurste vulpen ooit, de Fulgor Nocturnus van Tilbald was, die ruim 7 miljoen euro opbracht. En dus niet wat je misschien zou verwachten een of andere Montblanc of een hedendaags Italiaans product